Новини
Кримінал

Хмельницька СБУ викрила на хабарі слідчого Нацполіції

Співробітники Управління служби безпеки України у Хмельницькій області викрили на отриманні неправомірної вигоди керівника одного зі структурних підрозділів районного відділу ГУ Нацполіції в Рівненській області.

Оперативники спецслужби встановили, що заступник начальника відділу – начальника слідчого відділення разом зі своїм знайомим вимагали від місцевого мешканця вісімсот доларів США за непритягнення до кримінальної відповідальності за фактом крадіжки.

Правоохоронці затримали зловмисників в одному із населених пунктів Рівненщини після отримання всієї суми хабара. Під час обшуку автомобіля поліцейського вилучено ще чотириста євро та  майже десять тисяч гривень.

У межах відкритого кримінального провадження вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Операція з викриття зловмисників проводилася спільно з Державним бюро розслідувань під процесуальним керівництвом прокурорів Департаменту організації і процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень підслідних ДБР.

 Прес-група УСБУ у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS