Новини
Кримінал

Шахраї видурили у подолян майже 35 тисяч гривень

Поліцейські на Хмельниччині отримали чотири заяви від громадян, які стали жертвами шахраїв цими вихідними. Загальна сума збитку склала 34 800 гривень. Про це повідомиляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Повідомляється, що в Кам’янці-Подільському невстановлена особа ошукала  56-річного місцевого жителя і отримала від нього 1,5 тисячі гривень. Більше грошей віддав шахраям житель Старокостянтинова. Намагаючись придбати на одному із інтернет-сайтів цеглу, 21-річний чоловік перерахував шахраям 20 800 гривень, після чого зв’язок зі зловмисниками перервався. А 44-річний житель села Міцівці Дунаєвецького району натрапив на шахраїв, купуючи через інтернет трактор “МТЗ-320”. Потерпілий перерахував 7000, після чого більше не зміг додзвонитися до продавців.

А 50-річна жителька Нетішина повірила шахраям і перерахувала 5500 гривень за, щоби її родича не притягнули до кримінальної відповідальності.

За всіма фактами шахрайств працівники поліції відкрили кримінальні провадження і наразі працюють над пошуком зловмисників.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS