Новини
Спорт

Скелелазок із Нетішина зарахували до резерву збірної України

Перші змагання у 2019 році скелелази з Нетішина розпочали із здобуття першого та другого місць. На Всеукраїнських змаганнях, які проходили 11-13 січня в місті Кам’янці-Подільському, спортсмени клубу “Вершина” продемонстрували високу майстерність та склали конкуренцію для скелелазів з усієї України. Про це повідомили в Інформаційному центрі ВП ХАЕС.

Зокрема, із шести заявлених учасників клубу, яким опікується працівник ХАЕС Олександр Веремійчук, п’ятеро стали фіналістами. Найкращі ж результати продемонстрували дівчата 2004-2005 років народження, де нетішинки Катерина Педько та Вікторія Нікітіна посіли першу та другу сходинку. Учасниками фіналу цієї ж категорії стали і сестри Аліна та Юлія Ігнатеску.

За підсумками змагань, Катерині Педько присвоєно звання кандидата в майстри спорту (КМС). За результатами попереднього року скелелазів нетішинського клубу “Вершина” Катерину Педько та Вікторію Нікітіну, які були неодноразовими призерками та переможницями Всеукраїнських змагань, зарахували до резерву збірної України.

Наприкінці січня цього року юні спортсменки візьмуть участь у підготовці до Чемпіонату Європи разом із українською збірною.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS