Новини
Суспільство

Як у Нетішині заощадили на ремонті соцзакладу

Триває ремонт Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). На заміну вікон та дверей у новому приміщенні виділили 110 тис. грн. з міського бюджету. Про це повідомляє сайт міськради.

У нове приміщення має переселитись адміністрація, відділення соціальної допомоги вдома, фахівці соціальної роботи та соціальні працівники територіального центру.  На сьогоднішні вікна вже встановлені, закуплені й двері, але вони будуть встановлені під час ремонту приміщення.

Для проведення ремонту приміщення з міського бюджету рішенням 48 сесії міської ради від 21 грудня 2018 року було виділено 198 тис. 800 грн.

“Щоб здешевити використання бюджетних коштів, працівниками Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) своїми силами було здійснено демонтажні роботи: знято зі стін шпалери, з підлоги – лінолеум, зруйновано перестінки, знято розетки, вимикачі”, – кажуть у міськраді.

Найближчим часом розпочнуть ремонтні роботи. Проводитиме їх ПП “Техномаркет”. А певні демонтажні роботи і надалі здійснюватимуться працівниками терцентру.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS