Новини
Суспільство

“Ялинка бажань” – здійснення дитячих мрій

Пам’ятаєте: в дитинстві ми щиро вірили – якщо дуже, дуже сильно захотіти, на Новий рік обов’язково збуваються твої найпотаємніші мрії. Ми виросли, перестали вірити в справжнього Діда Мороза, але чудеса нікуди не ділися, вони так само мають місце бути, просто вже для наших дітей та онуків. А найголовніше – багато хто з вас, дорогі хмельничани, в ці святкові дні сам став справжнім чарівником.

У суботу, 12 січня, більше вісімдесяти діточок, які потребують особливої уваги суспільства: сироти, діти з родин на обліку соціальних служб, малозабезпечених, багатодітних родин змогли отримати купу позитивних емоцій та чудові Різдвяні подарунки на масштабному святковому заході в хмельницькому Центрі культури та мистецтв на Володимирській, 103. Це стало можливо завдяки благодійній акції “Ялинка бажань”, організованій БФ “Незалежна країна” , мережею магазинів Сільпо та Громадською Організацією “ТЕРИТОРІЯ ДОБРА ПОДІЛЛЯ” і вашій небайдужісті та доброму серцю, шановні земляки. Кожен хмельничанин – учасник акції став тим жаданим чарівником з мрії зовсім незнайомих хлопчика або дівчинки, які, цілком можливо, без вашої уваги могли залишитись без новорічного подарунку.

Дякуючи вам, хмельничани з великим відкритим серцем, ГО “ТЕРИТОРІЯ ДОБРА ПОДІЛЛЯ” провела чотири святкові заходи в обласному центрі, в планах – не припиняти розпочату добру справу і розширити географію акції на терени всієї Хмельниччини.

Ми, організатори і волонтери акції, щиро дякуємо всім хмельничанам, бажаємо достатку, злагоди та миру кожному дому, любові і взаємної турботи в ваших родинах.
Дякуємо обласному Центру культури та мистецтв за надане приміщення, працівникам – за участь в святкових заходах.

Пам`ятайте: кожен з нас здатен на диво!

 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS