Новини
ДТП

На Хмельниччині у ДТП двоє людей загинуло, одна – травмувалася

16 січня о 18:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Житомир-Чернівці поблизу села Скаржинці Ярмолинецького району сталася дорожньо-транспортна пригода. На місце події було направлене чергове відділення рятувальників 22 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області. Аби не допустити загоряння автівок, рятувальники від’єднали акумуляторні батареї та за допомогою гідравлічних ножиць розрізали металеві конструкції понівечених автомобілів.

Як встановили правоохоронці, 36-річний хмельничанин на автомобілі «Fiat Scudo» виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем «ЗАЗ Таврія» під керуванням 31-річного жителя Хмельницького. У результаті ДТП водій та 23-річний пасажир автомобіля «ЗАЗ Таврія» загинули на місці події. 47-річний іноземець, пасажир автомобіля «Fiat Scudo», отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини, політравми, закритої черепно-мозкової травми і у важкому стані був госпіталізований до Хмельницької обласної клінічної лікарні.

Водій «Фіату» залишив місце події і намагався втекти, повідомляють у поліції. Поліцейські його затримали, коли він йшов вздовж траси в напрямку Хмельницького. Під час перевірки на стан алкогольного сп’яніння «Драгер» показав 2,03 проміле. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS