Новини
Суспільство

Школярі з Хмельниччини можуть виграти поїздку до Німеччини

ПриватБанк оголосив переможців першого етапу акції для дітей – “Вирушайте в подорож до LEGOLAND® у Німеччині”. Подарунки отримають і восьмеро подільських школярів, – повідомляє прес-служба банку в області.

“Ми вітаємо подільських юніорів-переможців першого етапу. І сподіваємось, що головний приз акції – поїздка до Німеччини, в країну LEGOLAND також дістанеться юніору з Хмельниччини”, – розповіла Інна Морозова, керівник напрямку ЮніорБанк Південно-Західного РУ ПриватБанку.

Щоб стати учасником акції і поборотися за головний приз – подорож до LEGOLAND® у Німеччину для всієї родини, дітям потрібно мати Картку Юніора Mastercard, зареєструватись на сайті та розрахуватись безготівково карткою на суму не менше 20 гривень.

Акція триває з 1 грудня 2018 року до 28 лютого 2019 року. Окрім можливості виграти головний приз, щомісяця ПриватБанк і Mastercard розігрують 150 чашок, 150 сумок на пояс і 50 рюкзаків.

Оформити Картку Юніора можна у будь-якому відділенні ПриватБанку в Хмельницькій області. До речі, зробити це батьки можуть і самостійно. Слід лише взяти свідоцтво про народження дитини, довідку ІПН (обов’язково для дітей з 14 років) чи електронний паспорт (ID-картка).


PR
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS