Новини
Події

У Хмельницькому водій автобуса перевозив пасажирів п’яним і без посвідчення

Водій напідпитку керував маршрутним автобусом у Хмельницькому. Про це повідомили у патрульній поліції.

Автобус зупинили сьогодні, близько 8-ї години ранку, на вулиці Тернопільській за порушення Правил дорожнього руху. Водій проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора.

“Інспектори помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тому запропонували чоловіку пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки за допомогою приладу Драгер, на що кермувальника погодився. Показник Драгера — 0,97 проміле (при нормі 0.2 проміле)”, – повідомили патрульні.

З’ясувалося, що водій вже був позбавлений права кермування, тож патрульні винесли постанову за частиною 4 статті 126 КУпАП, а також за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, і за проїзд на червоний сигнал світлофора.

Крім цього, за допуск нетверезого співробітника до робочого місця, інспектори оформили постанову за частиною 1 статті 129 КУпАП на медичного працівника підприємства. Наразі патрульні ще шукають механіка цього підприємства для з’ясування усіх обставин у цій справі, та його причетності до випуску даного транспортного засобу.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS