Новини
Дозвілля

У “Голосі країни” заспівала нетішинка зі зламаною ногою

Учора, 20 січня, в Україні стартувало одне з найпопулярніших розважальних шоу – “Голос країни 9”. Цього сезону у сліпих прослуховуваннях взяла участь мешканка Нетішина Вікторія Олійник – випускниця Народного вокального ансамблю та студії естрадної пісні “Вернісаж” Будинку дитячої творчості.

“Тисячі людей по всій країні з нетерпінням очікують на розвиток грандіозної прем’єри, бо на їх очах будуть відкриватись нові таланти та зароджуватись зірки. Чекають на вокальне шоу і нетішинці”, – повідомляє виконком міської ради.

Напередодні прослуховування Вікторія Олійник зламала ногу на ожеледиці, але не хотіла прогавити шанс. Незважаючи на зламану ногу, талановита дівчина вийшла на столичну сцену.

Чи вдалося Вікторії повернути крісла тренерів шоу, яку пісню обрала юна співачка для вокального конкурсу, побачимо згодом.

Вікторія Олійник. Голос-9

СИЛА ДУХУ І ТІЛА: НЕТІШИНКА ВІКТОРІЯ ОЛІЙНИК НА "СЛІПИХ ПРОСЛУХОВУВАННЯХ" НА "ГОЛОСІ-9"Учора, 20 січня, в Україні стартувало одне з найпопулярніших розважальних шоу – "Голос країни 9". Тисячі людей по всій країні з нетерпінням очікують на розвиток грандіозної прем'єри, бо на їх очах будуть відкриватись нові таланти та зароджуватись зірки. Чекають на вокальне шоу і нетішинці, адже цього сезону у сліпих прослуховуваннях "Голос країни 9" взяла участь наша землячка, випускниця Народного вокального ансамблю та студії естрадної пісні "Вернісаж" Вікторія Олійник (керівник Ольга Дьячина) Будинку дитячої творчості. Незважаючи на зламану ногу, талановита дівчина вийшла на столичну сцену. Чи вдалося Вікторії повернути крісла тренерів шоу, яку пісню обрала юна співачка для вокального конкурсу побачимо згодом. До вашої уваги анонс виступу Вікторії Олійник.Джерело: ТСН (1+1)

Опубліковано Виконавчий комітет Нетішинської міської ради Неділя, 20 січня 2019 р.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS