Новини
Інфраструктура

Чому асфальт у Хмельницькому стелять у калюжі і в мороз

Так званий “ямковий” ремонт дорожнього покриття у Хмельницькому роблять за допомогою методу “холодного асфальту”. Це дозволяє вкладати його навіть на вологу поверхню і використовувати за мінусової погоди. Про це повідомили у прес-службі міськради.

Виконувач обов’язків директора комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг Микола Ваврищук зазначає, що наразі випробували пробну партію “холодного асфальту” й відзначили низку переваг.

“Холодний асфальт”, який ми випробували для усунення аварійної ямковості – вітчизняного виробництва та має низку переваг. Зокрема, процес усунення ямковості стає надзвичайно швидким й не потребує такого ретельного підготування самої ямки. Більше того, його можна вкладати навіть на вологу поверхню. Великою перевагою також є те, що виробник гарантує використання “холодного асфальту” у мінус 20 °C”, – переконує Микола Ваврищук.

За його словами, комунальне підприємство замовило партію “холодного асфальту” для оперативного усунення ямковості на дорогах міста.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS