Новини
Кримінал

Шепетівчанку засудили до 8 із половиною років тюрми за вбивство

До восьми з половиною років позбавлення волі засудили мешканку Шепетівки, яка вбила свого співмешканця. Про це повідомляють в обласній прокуратурі.

“У травні минулого року вдома між цивільним подружжям виникла суперечка. Тоді, ображена жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вхопила кухонного ножа та заподіяла чоловіку тілесне ушкодження. Другий удар жінки був смертельним та потерпілий помер від крововтрати”, – повідомляють правоохоронці.

Після цього жінка намагалась приховати сліди злочину, а поліцейським повідомила, що її співмешканець додому прийшов з пораненнями, від яких і помер. Втім, згодом підозрювана зізналась у скоєному.

Як повідомив заступник начальника відділу прокуратури області Олег Павлик, стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Вироком Ізяславського районного суду, засудженій призначено покарання – вісім з половиною років позбавлення волі.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS