Новини
Кримінал

У Кам’янці-Подільському на хабарі затримали депутата міськради

На Хмельниччині затримали депутата міської ради за спробу підкупу поліцейського. Щоб не складали протокол відносно депутата однієї з міських рад, його родич, також депутат міськради, запропонував поліцейському 500 доларів США. Про це повідомляють в Нацполіції області.

“Депутат Кам’янець-Подільської міської ради несвоєчасно повідомив НАЗК про суттєві зміни в майновому стані. За дане правопорушення, пов’язане з корупцією, передбачена відповідальність відповідно частини 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення”, – розповіли в поліції.

Згодом до начальника відділу Управління захисту економіки в Хмельницькій області звернувся громадянин, який також є депутатом вище зазначеної ради, із пропозицією. Він запропонував майору поліції 500 доларів США «винагороди» за не складання відносно його сина, депутата міської ради, адміністративного протоколу.

У вівторок, 22 січня, під час спроби підкупу поліцейського депутата було викрито. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу правопорушнику. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

 

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS