Новини
Суспільство

На Хмельницькій АЕС стартує ювілейний дитячий конкурс

В інформаційному центрі Хмельницької АЕС для кожної вікової групи розроблено свій напрямок роботи. Для шкільної молоді – учнів загальноосвітніх шкіл, мистецьких закладів, позашкільних установ – ВП ХАЕС з 1994 року проводить конкурс дитячо-юнацької творчості «АТОМНА ЕНЕРГЕТИКА І МИ». З 2006 року конкурс набув статусу регіонального. Спробувати свої творчі можливості та взяти участь у конкурсі можуть не тільки діти з міста-супутника АЕС – Нетішин, а й з семи районів Хмельницької та Рівненської областей,  які входять до регіону розташування атомної електростанції.

Конкурс проводиться за трьома напрямками: конкурс наукових робіт (рефератів), конкурс  художньої дитячої творчості та літературний конкурс. Конкурс вже знаний та дуже популярний, постійно збирає велику кількість учасників.

Конкурс дає можливість молоді через творче переосмислення нестандартно, оригінально продемонструвати власний погляд на таку непросту тему, як атомна енергетика.

Переможці конкурсів відзначаються преміями, а кращі  роботи беруть  участь у Міжрегіональному дитячо-юнацькому конкурсі «Енергоатом: робимо Україну світлішою», який проводить ДП «НАЕК «Енергоатом».

Творчі конкурсні  роботи подаються в інформаційний центр Хмельницької АЕС до 1 квітня 2019 року. Більш детально з умовами конкурсу та роботами переможців минулих конкурсів можна на веб-сайті: www.xaec.org.ua

Контакти: (03842) 40546, 63791, е-mail: pr@khnpp.atom.gov.ua

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS