Новини
Надзвичайні події

За добу рятувальники Хмельниччини тричі рятували водіїв

23 січня о 10:09 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від працівників поліції про те, що рухаючись автодорогою Хмельницький  –  Гусятин, за несприятливих погодних умов водій автомобіля VOLVO не впорався із керуванням, допустивши блокування дорожнього руху поблизу с. Івахнівці Чемеровецького району Хмельницької області. Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою буксирувального тросу та автомобіля підвищеної прохідності розблокували рух на автодорозі.

О 14:35 в смт Смотрич Дунаєвецького району на автодорозі Гуків-Могилів-Подільський вантажний автомобіль потрапив у сніговий замет. Рятувальники за допомогою лебідки відбуксирували автомобіль на розчищену ділянку автодороги.

Цього ж дня о 15:20 у сніговий замет потрапив вантажівка VOLVO-420. Пригода сталась на автодорозі Голосків-Лука-Барська поблизу с. Шпичинці Деражнянського району. Надзвичайники, прибувши за викликом, за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували вантажний автомобіль, після чого той продовжив свій рух автодорогою.

Джерело

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS