Новини
ДТП

На Хмельниччині розслідують обставини ДТП з летальними наслідками

Працівники поліції розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди у Хмельницькому районі, в якій загинула жінка.  

Минулої ночі поблизу села Водички Хмельницького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля «Hyundai Santa Fe» та вантажівки «DAF».  39-річний водій легковика, рухаючись в напрямку Хмельницького, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем під керуванням мешканця Миколаївської області, 1996 року народження, повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

В результаті аварії 36-річна пасажирка «Hyundai Santa Fe», мешканка Вінниці, загинула на місці події. Сам водій легкового авто отримав численні травми і був госпіталізований до обласної лікарні.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS