Новини
Спорт

Спортивний сезон на Хмельницькій АЕС відкрили футзальним турніром

Турнір на призи корпоративної газети «Перспектива» було започатковано в 1992 році. 27 років ці спортивні змагання мають незмінний успіх і приносять задоволення, як учасникам, так і глядачам.

Нещодавно у спорткомплексі ХАЕС відбувся перший тур змагань, участь в якому взяли сім команд гравців  енергоремонтного підрозділу (ЕРП), збірна гідротехнічного цеху (ГТЦ), комунального господарства (КГ) та військової частини з охорони Хмельницької АЕС, команда турбінного цеху (ТЦ), збірна команда цеху теплової автоматики та вимірювань (ЦТАВ), управління та загону відомчої воєнізованої охорони (ЗВВО), збірна спортсменів навчально-тренувального центру (НТЦ) та реакторного цеху (РЦ), збірна електроцеху (ЕЦ) та 3 державного пожежо-рятувального загону (3ДПРЗ), збірна відділів та збірна ХАЕС (ветерани).

Після напружених відбіркових матчів за підтримки значної кількості працівників підрозділів та членів їх сімей, боротьбу за призові місця далі поведуть команди енергоремонтників, збірні ЦТАВ + Управління + ЗВВО, ветерани ХАЕС та ЕЦ + 3ДПРЗ.

На цьому етапі турніру визначились і претенденти на бомбардирську відзнаку. Це Сергій Трофімов (Збірна ХАЕС) – чотири м’ячі; Олександр Чутченко (ЕРП) – три влучних попадань; по два голи забили Олексій Вагнер, Юрій Стасюк та Олександр Сушков.

На Хмельницькій АЕС заняття спортом є невід’ємною складовою здорового способу життя та запорукою успішного виконання виробничих завдань.

Ынформацыйний центр ВП «Хмельницька АЕС»

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS