Новини
Суспільство

Кам’янець-Подільський офіційно став Молодіжною столицею України

Кам’янцю-Подільському сьогодні, 28 січня, урочисто передали статус “Молодіжна столиця України” від міста Львова. Про це повідомив міський голова Михайло Сімашкевич у Фейсбуці.

“Найголовніше – приємно бачити в залі захоплені обличчя найкращої, найактивнішої і найпатріотичнішої молоді, молоді Кам’янця-Подільського, яка робить наше місто таким яким воно є. Дякую за це!” – написав Михайло Сімашкевич.

Зазначимо, що на форум молодіжних ініціатив до Кам’янця завітав Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, його заступник Олександр Ярема, голови правління українського інституту міжнародної політики та національної молодіжної ради України, а також міський голова Львова Андрій Садовий.

Кам’янець-Подільський вже другий рік поспіль виходить до фіналу конкурсу “Молодіжна столиця України”, і 2019 року буде центром молодіжного життя України.

Цьогоріч за перемогу змагались 10 міст – Івано-Франківськ, Кам’янець-Подільський, Кременчук, Луцьк, Маріуполь, Одеса, Тернопіль, Харків, Хмельницький й Чернігів. Фінал відбувся 21 грудня в Києві.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS