Новини
Події

На Хмельниччині знайшли хлопця, який пішов зі школи і зник на тиждень

Упродовж тижня поліцейські розшукували 17-річного хлопця, який пішов з івано-франківської школи, де тимчасово навчався, і зник. Виявили юнака увечері 29 січня на одній з автозаправок Хмельницької області.

“Хлопець 22 січня самовільно пішов з івано-франківської школи, де тимчасово навчався, та до учорашнього вечора його місцеперебування було невідомим”, – повідомляють у поліції Франківщини.

На розшук неповнолітнього прикарпатські поліцейські орієнтували й колег з інших регіонів України. Відтак напередодні розшукуваного хлопця упізнали на автозаправці на Хмельниччині та повідомили місцевих поліцейських, зателефонувавши на лінію «102».

Як встановили полісмени, хлопець попутнім автотранспортом з Івано-Франківська добрався до Коломиї, а звідти – таким же чином до Тернополя та Хмельниччини. Далі його “маршрут” проліг до Одеси, звідки через три дні хлопець знову така автостопом повернувся назад до Хмельницької області.

Зараз неповнолітній перебуває у закладі соціально-психологічної реабілітації для дітей.

Поліцейські звертаються до водіїв-далекобійників: якщо ви перевозите неповнолітніх “мандрівників”, будьте прискіпливішими до їх розповідей про причину поїздок та відсутність коштів. Можливо, серед них є діти-утікачі, яких розшукують батьки та правоохоронці.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS