Новини
Афіша

У Кам’янці дасть концерт італійський оперний співак

Знаний італійський тенор Емануеле Сервідіо, котрий уже неодноразово бував у Кам’янці-Подільському, знову виступить перед палкими прихильниками оперного мистецтва. Цього разу – в рамках світового турне “З Італії з любов’ю”, – повідомили у міській раді.

У міськраді кажуть, що з концертною програмою, до якої увійшли не лише класичні твори, але й популярні хіти в оригінальній обробці, Емануеле Сервідіо побував у Бразилії, Китаї, Італії, Швеції та Перу. І лише два міста України – Львів та Кам’янець-Подільський – отримають унікальну нагоду прийняти такий захід.

Акомпануватиме італійському тенору концертмейстер Анжеліка Тернова. Слухачі шоу зможуть почути також на концерті скрипку (Галина Шопа), віолончель (Елеонора Паронян), домру (Олена та Раїса Горченко). Особливий вид відтворення ритму на екзотичних інструментах – перкусію продемонструє Наталія Геплюк.

“Свою команду в Кам’янці-Подільському я назвав “ангелами Емануеле”, тому що кожен з музикантів – особливий і дуже талановитий. Щодо концерту – то це новий формат, ідея якого визрівала два роки”, – говорить тенор Емануеле.

Концерт відбудеться 16 лютого в міському Будинку культури о 18.00. Триватиме він близько півтори години, а квитки на нього коштують від 120 грн.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS