Новини
Надзвичайні події

За рік у надзвичайних ситуаціях на Хмельниччині врятували 330 людей

За 2018 рік пожежно-рятувальні підрозділи на Хмельниччині ліквідували 1100 пожеж, і найголовніше – врятували 330 людей. Про це повідомили в обласному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій України.

За цей період піротехніки ДСНС Хмельниччини виявили та успішно знищили 1047 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Окрім того, під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації поблизу смт. Дружба Ічнянського району на Чернігівщині піротехніки обстежили понад 1000 га ураженої території, виявили, вилучили та транспортували понад 4 тисячі боєприпасів.

Начальник ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Едуард Братко запевнив, що збавляти темпи вдосконалення та розвитку Служби порятунку не збирається. Саме задля доступності рятувальних послуг для населення й надалі триватиме робота щодо створення нових підрозділів місцевих пожежних команд, оновлюватиметься матеріально-технічна база.

За результатами року, кращі співробітники ДСНС та спеціалізованих служб цивільного захисту отримали відомчі нагороди, грамоти та цінні подарунки.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS