Новини
Суспільство

Хмельниччину назвали кінологічною столицею України

Польські колеги, які проходили у Хмельницькому регіональному кінологічному центрі спеціальні двотижневі курси, вражені тутешнім рівнем підготовки. Вони назвали Хмельниччину головним кінологічним центром України. Про це повідомляють у фіскальній службі.

“Безумовно участь у теоретичних та практичних заняттях та в обміні досвідом збагатила наші попередні знання та навички в галузі тренування та використання кінологічних команд”, – зазначила Національний координатор по роботі зі службовими собаками – офіцер Мазовецького митно-податкового управління, Регіональне бюро адміністрування доходів у м. Варшава Ельвіра Адамчик-Шимкович.

Під час здачі підсумкового контролю усі кінологічні команди показали високий рівень знань, умінь та навичок.

“Маємо надію, що подібні візити сприятимуть розвитку міжнародного співробітництва та підвищенню ефективності використання службових собак під час митного контролю” – зазначив головний державний інспектор – кінолог відділу кінологічного та ветеринарного забезпечення Сергій Гайдук.

Учасники зустрічі також висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю КСА з Державною фіскальною службою України у сфері підготовки службових собак та представлення делегації українських методів роботи в Навчальному центрі службових собак у Каміоні.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS