Новини
Суспільство

На Хмельницькій АЕС готуються до звітних конференцій

Цьогорічні конференція трудового колективу Хмельницької АЕС та звітна профспілкова заплановані на 21 лютого. Нині у всіх підрозділах та цехах атомної станції проходять збори трудових колективів, підсумки яких стануть основою для проведення спільних конференцій.

Серед головних питань – виконання Колективного договору ДП «НАЕК «Енергоатом» за минулий рік, правил трудового розпорядку на енергопідприємстві, підведення підсумків роботи відділів та цехів ХАЕС за минулий рік. У колективах активно обговорюються і проекти порядку денного конференцій. Насамперед, звіт керівництва станції про виконання показників діяльності Хмельницької АЕС за 2018 рік, відповідно до договірних зобов’язань, передбачених Колективним договором енергокомпанії. Він включає в себе виробничу діяльність, порушення в роботі блоків, підвищення безпеки та охорони праці, трудову дисципліну, заробітну плату та соціальний розвиток підприємства. Обговорять учасники лютневої конференції і комплексні заходи на поточний рік щодо нормативів безпеки, охорони праці, попередження випадків виробничого травматизму.

Щодо профспілкових питань, в полі зору традиційно перебуватиме розгляд, затвердження та схвалення кошторису планових витрат коштів профкому за минулий  та поточний період часу.

Також на цехових зібраннях працівники визначаються і з вибором кандидатів для участі в обох конференціях. Традиційно, після завершення зборів на Хмельницькій АЕС, обрані делегати від атомної станції візьмуть участь у конференціях, які поводитиме Енергоатом.

Інформаційний центр ВП “Хмельницька АЕС”

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS