Новини
Спорт

На Хмельницькій АЕС завершився турнір з футзалу

Спорткомплекс Хмельницької АЕС – єдиний у НАЕК «Енергоатом», що перебуває на утриманні первинної профспілкової організації атомної станції, адже спорт та фізична культура  на Хмельницькій АЕС в пріоритеті.

Щорічний турнір на призи корпоративної газети «Перспектива», а це вже 27-ий турнір, нещодавно визначив переможців. Спортивні баталії проходили на паркеті спортзалу «Енергетик» і виявили неабиякий інтерес з боку уболівальників, серед яких багато друзів, співробітників, членів родин.

У матчі за третє місце боролись команди енергоремонтного підрозділу (ЕРП) – неодноразові переможці турніру та Збірна ХАЕС (ветерани). Перше і друге місце розігрували збірні ЦТАВ+Управління+ЗВВО та електроцеху разом з спортсменами 3-го державного пожежо- рятувального загону (3ДПРЗ).

У запеклій боротьбі перемогу здобула збірна команда цеху теплової автоматики та вимірювань (ЦТАВ), управління та загону відомчої воєнізованої охорони (ЗВВО).

Кращим воротарем визнано Михайла Свачія (ЦТАВ+Управління+ЗВВО), його одноклубники Юрій Стасюк, Олександр Сушков і Дмитро Іваненко визнані відповідно кращим захисником, бомбардиром та гравцем турніру. Відзначені також найстарший ветеран Геннадій Вагнер (збірна ХАЕС) і учасник всіх 27 турнірів Юрій Ющук (ЕЦ+ 3 ДПРЗ).

Інформаційний центр ВП “Хмельницька АЕС”

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS