Новини
Афіша

Відомий донеччанин представить у Хмельницькому “Дуже кольорові картини”

У Хмельницькому в галереї MASLO 8 лютого відкриється виставка Олександра Ляпіна “Дуже кольорові картини”. Відомий український фотограф, куратор і арт-критик Олександр Ляпін представить фрагменти придуманого ним світу, виконані в жанрі наївного мистецтва, повідомляють у галереї.

Уже своєю назвою виставка обіцяє вразити глядачів ураганом насичених кольорів. Автор ретельно і з особливою турботою спотворив кожного жителя свого вигаданого світу, напевно, щоб і їм, і нам стало дуже весело.

Олександр Ляпін – яскравий представник наївного мистецтва. Народився на Донеччині, за 11 років після закінчення Другої світової війни. У дворічному віці вперше взяв до рук батьків фотоапарат. Згодом відвідував художню школу, яку покинув у 8 років. Наступного разу взяв пензля до рук вже будучи знаним фотографом  – лише у 2010 році. Відтоді і народжуються барвисті образи, які ми можемо спостерігати у його картинах.

Відкриття виставки о 18:00 8 лютого. Експозиція триватиме до 1 березня в арт-галереї MASLO (Староконстантиновское шоссе , 20\3). Вхід вільний.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS