Новини
Політика

«Народний фронт» запровадив новий стандарт політичної культури в Україні

Делегати партійного з’їзду, який відбувся 2 лютого, одностайно підтримали лідера партії Арсенія Яценюка та оцінили його внесок в порятунок країни в складні часи.

«Ми сильна і згуртована команда. Ми фахова команда. Ми проукраїнська команда, – зазначив під час з’їзду Арсеній Яценюк. Ми йдемо до перемоги на виборах у Верховну Раду України. Ми йдемо до формування нового уряду. Ми довели: ми вміємо перемагати. І ми переможемо».

Свою підтримку висловили ті, хто під час революції гідності стояли пліч-о-пліч з Яценюком та не побоялися взяти на себе відповідальність за країну після втечі Януковича. Секретар РНБО Олександр Турчинов порівняв Яценюка  зі світовими реформаторами:

«Я прошу згадати вас Черчилля, Тетчер, Бальцеровича, інших видатних політиків і державних діячів, які захистили свої країни, які зробили їх значно сильнішими і отримали подяку у вигляді відставок. Так, так буває в житті. Але я переконаний, що коли б знову нам довелося обирати, ми б пішли тим самим шляхом».

Свою підтримку висловив і нинішній голова уряду Володимир Гройсман, який був присутній на з’їзді:

«Мені приємно сьогодні з цієї трибуни привітати справжніх партнерів словами вдячності. Особисто Арсенія Яценюка за його абсолютно чітку державницьку позицію у прийнятті надзвичайно тяжких, але дуже важливих рішень».

«Народний фронт» та його лідер Арсеній Яценюк запровадили новий стандарт політичної культури в Україні. На цьому наголосив Голова Верховної Ради Андрій Парубій:

«Арсеній Яценюк продемонстрував новий рівень політичної культури, який базується на нашій відповідальності не тільки за останні роки, а й перед нашими попередниками та тими, хто буде після нас».

Міністр внутрішніх справа Арсен Аваков впевнений, що «Народний фронт» разом з українським народом врятували країну та здійснили фундаментальні реформи, пожертвувавши власними рейтингами.

«Це ми разом з українським народом захистили країну від повної російської агресії. Це ми втримали країну від фінансової та економічної катастрофи з тими самими 108-ма тисячами гривень, які Яценюк отримав у спадок від Януковича».

Не тільки силовим блоком, економікою, а й реформою освіти завдячує Україна уряду Яценюка. Саме за його прем’єрства почалось створення Нової української школи.

«Перед нами – складний тернистий шлях. Але я не боюся його, бо поруч Арсеній Петрович, поруч потужна професійна команда. Смію сказати, такої професійної команди немає в інших політичних сил», – зазначила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

Арсеній Яценюк підкреслив, що перед новим Кабміном стоятимуть не менш масштабні завдання, ніж перед нинішнім, і в «Народному фронті» знають, що робити:

«Наріжна проблема України – це трудова міграція. І простого вирішення немає. Але рецепти для цього є. Ринкова економіка і ринкова зарплата є одним з рецептів вирішення трудової міграції».


PR
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS