Новини
ДТП

П’яний і без страховки: у Хмельницькому ВАЗ врізався у Renault

У Хмельницькому біля перехрестя Старокостянтинівського шосе та Прибузької сьогодні, 5 лютого, лоб-у-лоб зіткнулись два автомобілі. У поліції кажуть, один водій був п’яним, інший – без страховки.

За даними патрульної поліції, 68-річний водій керуючи автомобілем ВАЗ виїхав на смугу зустрічного руху зіткнувся з транспортним засобом Renault.

Патрульні, які прибули на виклик, помітили у водія ВАЗу ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували чоловіку пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку.

Громадянин погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у медичному закладі, результат приладу Драгер показав — 2.37 проміле алкоголю в крові. Тож на цього водія оформили адмінматеріали за вчинення ДТП, кермування напідпитку, дрібне хуліганство та порушення правил руху.

На іншого учасника автопригоди, кермувальника автомобіля Renault, інспектори оформили: постанову за частиною 1 статті 126 ( за керування транспортним засобом, не маючи поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) КУпАП.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS