Новини
Здоров’я

У Нетішині директорка дитсадка звільнилась через отруєння дітей

У Нетішині з дитсадка “Райдуга”, де в жовтні минулого року 45 дітей підхопили сальмонельоз, звільнилась директорка. Також догани отримали працівники харчоблоку дитсадка та інші відповідальні особи. Про це повідомили у прес-службі міської ради.

За словами начальника управління освіти Василя Миська, щотижнево до управління надходить оперативна інформація від адміністратора дитсадка. Із 45 дітей, які перехворіли, станом на п’ятницю, 1 лютого, заклад відвідує 43 дитини. Медичними сестрами за дітьми проводилось щоденне спостереження. Нарікань з боку батьків не було.

“Діти активні, відвідують дитсадок, беруть участь у всіх навчально-виховних заходах. У грудні та січні діти повторно оглядались медичними працівниками, для них було організовано спеціальне дієтичне харчування. Нині такої необхідності немає”, – кажуть у прес-службі.

У дитсадку провеликомплекс обов’язкових санітарних заходів, які унеможливлюють повторення подібних випадків. На сьогоднішній день керівник дитсадка №6 написала заяву про звільнення. Розглядатиметься питання щодо призначення на конкурсній основі нового керівника закладу.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS