Новини
Події

У Хмельницькому вперше пройде освітній фестиваль

«Khmelnytskyi EdFest – 2019. Start» пройде 15-16 лютого у Хмельницькій гімназії №1 ім. В. Красицького і триватиме з 10.00 до 17.00. 

На фестивалі освітяни міста, гімназисти та студенти об’єднаються для обміну досвідом та ідеями, які презентуватимуть 16 кращих вчителів України: фіналісти премії Global Teacher Prize Ukraine, творчі новатори, агенти освітянських змін. Серед них є і представниця Хмельницької освітянської спільноти – вчителька математики гімназії №1 Оксана Ратушняк.

Метою фестивалю є формування креативного простору для активної участі вчителів міста і процесів розбудови Нової української школи, творчий розвиток педагогів міста, підвищення їх професійної компетентності, презентація сучасних освітніх методик, організація співтворчості Хмельницького з креативними вчителями України: спільні проекти та програми, повідомляє прес-служба міської ради.

В рамках заходу будуть проведені цікаві майстерки для учнів гімназії, вільне спілкування з фіналістами премії Global Teacher Prize Ukraine у форматі «жива книга», тренінги та майстер-класи для вчителів міста, презентація книги «Нотатки невгамовних мрійників» та брейнстормінг «#вчителіважливі, або лайфхаки від ТОП-20 за версією Global Teacher Prize Ukraine» зі студентами Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Реєстрація на майстерки (16 лютого 2019 року) відкрита з 6 лютого до 10 лютого за посиланням. Важливо!!! На кожну майстерку передбачено не більше 30 місць.

Організаційний внесок – 100 грн.

Учасники візьмуть участь у двох майстерках (Step 1 – 11.00-12.30; Step 2 – 13.00-14.30). За результатами заходу отримають сертифікат.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS