Новини
Політика

Громадськість Хмельниччини об’єдналася для підтримки Президента

Представники громадських організацій, активісти, депутати, волонтери Хмельниччини об’єдналися для підтримки діючого Президента Петра Порошенка та підписали відповідний меморандум.

Про це учасники ініціативи повідомили на прес-конференції в п’ятницю, 8 лютого.

В обласному центрі за круглим столом молодь, волонтери та громадські діячі спільно висловили думку про позитивні зміни в суспільстві за останні декілька років. Зокрема, для молоді важливі нещодавні зміни до Конституції, як закріплюють стратегічний курс України на вступ до ЄС та НАТО. Ще одна історична подія, що має велике значення – отримання Томосу. Саме завдяки наполегливості чинного Глави держави наша Церква стала незалежною.

«Ми поділяємо погляди і ціннісні орієнтири чинного Президента і вважаємо, що його робота спрямована на єдність українців і розвиток держави», – заявив учасник ініціативи, депутат Городоцької районної ради Вадим Якубовський.

Під час обговорення  вагомих змін в країні важливе місце займає боєздатна  армія. Тому волонтери переконані – завдяки правильній політиці чинного Президента ми маємо підтримку і в закордонних партнерів.

«В нас є Порошенко – такий діяч, який дивиться в перспективу і який цінує те, що люди вже зробили. Він побачив, що в нас є жага до перемін і є сили це зробити», – зазначила  волонтер ГО «Два крила» Світлана Абаєва.

На завершення заходу молодь, волонтери та громадські активісти Хмельниччини підписали меморандум про приєднання до громадської ініціативи #КОМАНДА_ПОРОШЕНКА.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS