Новини
Події

Хмельницькі спецпризначенці вдосконалюють навички на полігоні

Триває польовий вихід одного з підрозділів загону 8 Окремого полку спеціального призначення Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Групи відпрацьовують вихід у тил противника у повному бойовому спорядженні для виконання розвідувально-диверсійних завдань, відрив від противника з подальшим виходом в район евакуації, повідомляє відділення інформагенства оборонного відомства в Хмельницькому.

На тактичному полі спецпризначенці під керівництвом досвідчених інструкторів шліфують тактику дій груп, вдосконалюють майстерність володіння стрілецькою зброєю вдень і вночі по рухомих і нерухомих цілях. На практичних заняттях з інженерної та вогневої підготовки визначений особовий склад відпрацьовував елементи підходу до об’єкту мінування, замінування, підрив. Відхід груп прикривали з мінометів та АГС-17.

«Ми проводимо цей польовий вихід для того, аби кожна група, кожен військовослужбовець в полі, на практиці нагадав собі тактику дій, відчув плече товариша, вдосконалив майстерність володіння різними видами зброї, озброєння, – підкреслив заступник командира загону спеціального призначення. – Вже за десять днів на хлопців чекають триденні тактико-спеціальні навчання, де й знадобляться усі їхні вміння і навички».

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS