Новини
Здоров’я

На Теофіпольщині за 7 млн гривень будують амбулаторію

На Теофіпольщині у с. Святець триває будівництво сучасної амбулаторії загальної практики сімейної медицини. На виконання робіт передбачено 7 млн. 47 тис. гривень, повідомляють в облдержадміністрації.

Будівництво стартувало на початку листопада 2018 року та здійснюється за рахунок коштів субвенції з державного бюджету.

“Першочерговим кроком у будівництві амбулаторії було проведення топографогеодезичного знімання та затвердження генерального плану території під будівництво, на що було виділено 25 тис.грн. спонсорської допомоги”, – зазначають у прес-службі ОДА.

На виконання будівельних робіт у 2018 році вже освоїли 2 млн. 974 тис 200 гривень, в тому числі 2 млн. 664 тис. 431 гривень коштів субвенції з державного бюджету та 289 тис. 78 грн з місцевого бюджету. Зараз будівельники завершили спорудження стін амбулаторії, розпочато роботи з монтажу покрівлі, утеплення фасаду.

Цікаво, що Теофіпольський район перебуває у трійці лідерів щодо будівництва амбулаторії серед районів області. Роботи здійснюються відповідно до рекомендацій, розроблених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Нагадаємо, У Хмельницькій області збудують 27 амбулаторій. На це передбачено 164 мільйонів 860 тисяч 132 гривні субвенцій.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS