Новини
Інфраструктура

У Полонному за 34 мільйони гривень відремонтують дорогу

Вулиці міста Полонного цьогоріч чекає ремонт. За даними міськради, планують відремонтувати автомобільну дорогу державного значення Т-23-09 Шепетівка – Чуднів – Бердичів (км 28+900 – км 32+390), а саме від перехрестя вулиць Юзькова-Лесі Українки до ЗОШ І-ІІІ ступенів №4.

Вартість проведення робіт – 34 мільйони 270 тисяч гривень з державного бюджету. Під час ремонту цієї ділянки дороги також планується оновлення тротуарів, влаштування з’їздів, встановлення пристроїв для примусового зниження швидкості тощо.

Як розповіли у міській раді, вже у лютому-березні 2019 року в рамках ремонту на вулиці Лесі Українки видалять деякі дерева та переноситимуть опори повітряних ліній електропередач.

“Виконавчий комітет Полонської міської ради ОТГ просить мешканців громади та гостей міста ставитися з розумінням до дій працівників зазначених підприємств і установ, та вибачення за можливі тимчасові незручності та обмеження руху транспорту на даній ділянці вулиці Лесі Українки”, – додають посадовці.

Зазначимо, що замовником виконання робіт є Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області. Виконавцем робіт, після проведеного 18.10.2018 року тендеру, стало товариство з обмеженою відповідальністю “Новшляхбуд” з м.Полонного.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS