Новини
Здоров’я

Мешканці Славутчини безкоштовно перевірили стан здоров’я

На Славутчині провели акцію з безкоштовного медичного огляду. Минулої суботи завдяки БФ «Інститут солідарності громад Романа Мацоли» у Манятині можна було обстежитися та отримати консультації від лікарів: терапевта, кардіолога, окуліста, мануального терапевта, гінеколога, невропатолога, хірурга та ЛОРа. А також зробити кардіограму, УЗД та миттєвий аналіз крові на цукор. За потреби лікарі безкоштовно видавали пацієнтам необхідні вітаміни, медикаменти та окуляри.

“Я на такій акції вже вдруге. Минулого року була у Берездові. Сьогодні встигла пройти майже всіх лікарів. Зробити це в районній лікарні було б не реально. Автобус до Славути ходить лише 3 рази на тиждень. Приїжджаєш на місце – вже близько 10:00. А о 13:10 автобус повертається назад. Що можна встигнути пройти за цей час? Враховуючи, що до кожного кабінету довгі черги. Щире дякую народному депутату Роману Мацолі за таку хорошу акцію”, – говорить пацієнтка Неля Дмитрівна.

Впродовж акції вдалося провести понад 900 медичних оглядів для мешканців 6 населених пунктів: Манятину, Красноставу, Гориці, Яблунівки, Малого та Великого Правутину.


PR
Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS