Новини
Суспільство

На Хмельниччині безробітних вчитимуть техніці пошуку роботи

Однією з форм працевлаштування громадян у Хмельницькій обласній службі зайнятості є проведення профорієнтаційних семінарів  та тренінгів.

Перш, ніж розпочати пошук роботи, важливо прийняти конкретне рішення щодо роботи, яка вам потрібна, і реально оцінити – наскільки ви відповідаєте необхідним вимогам, адже пошук та аналіз джерел вакансій – важлива складова техніки пошуку роботи, повідомляє прес-служба Хмельницького обласного центру зайнятості.

Як це зробити – можна дізнатися під час семінарів у будь-якому найближчому районному (міському) центрі зайнятості.

На семінарі «Техніка пошуку роботи. Використання джерел інформації про вакансії» безробітних ознайомлять з особливостями опрацювання вакансій, їх перевагами та недоліками,  можливостями інтернет-ресурсів  для пошуку інформації про вакансії та новим видом зайнятості – «freelance (фрілансом)». Також розкажуть про найпопулярніші сайти з пошуку роботи, де можна знайти вакансії та розміщувати своє резюме, і навчать ними користуватися.

А тим, хто самостійно хоче опанувати секрети вдалого пошуку роботи, допоможе онлайн – платформа Prometheus, курс «Як знайти роботу своєї мрії».

Минулого року участь у подібних семінарах взяли понад 25 тисяч осіб.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS