Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині в пожежах загинули троє людей

Впродовж 14-15 лютого рятувальники області 5 разів залучались до ліквідації пожеж. 

Так, 14 лютого близько шостої ранку у селі Гвардійське Хмельницького району загорівся житловий будинок. Черговим караулам 1 Державного пожежно-рятувального загону вдалось оперативно ліквідувати загоряння та врятувати будівлю від знищення вогнем. Обійшлось без нещасних випадків.

Цього ж дня о 06:55 запалав житловий будинок в селі Пилипи-Олександрівські Віньковецького району. Рятувальники під час ліквідації пожежі виявили бездиханне тіло 77-річної пенсіонерки. Ймовірною причиною загоряння стало необережне поводження з вогнем.

Вже 15 лютого о 00:14 у Кам’янці-Подільському на вул. Короленка загорівся приватний гараж. За лічені хвилини на боротьбу із вогнем прибули вогнеборці та оперативно впорались із вогнем, не допустивши його поширення на поруч розташовані гаражі. Нещасних випадків на пожежі не було.

А о 01:38, ймовірно через порушення правил пожежної безпеки під час користування пічним опаленням загорівся житловий будинок в селі Княгинен Кам’янець-Поділського району. Під час розвідки та гасіння пожежі бійці ДСНС виявили бездиханне тіло 62-річного чоловіка.

Ще одна летальна пожежа виникла о 03:04 у с. Огіївці Старокостянтинівського району. Там під час гасіння пожежі надзвичайники також виявили тіло 59-річного громадянина без ознак життя.

Джерело

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS