Новини
Суспільство

TruCAM на дорогах Хмельниччини: як це працює

Прилади вимірювання швидкості запрацювали в області з 11 лютого на трасі М12 «Стрий – Знам’янка».  Максимально дозволена швидкість руху на цій ділянці дороги – до 90 км/год.

«Наразі екіпажі мають три TruCAM. Ми працюємо як в Тернопільському напрямку, так і в напрямку Вінниці. В планах є розширення зони, де їх використовуватимуть. В подальшому  це може бути Чернівецький напрямок – там також буде межа вимірювання швидкості TruCAM», – коментує заступник начальника управління патрульної поліції Хмельницької області ДПП Альона Стрижак.

Оскільки похибка TruCAM може становити приблизно три кілометри, поріг встановили з урахування усіх цих похибок. Тому, якщо машина зупиняється за допомогою приладу, то її швидкість однозначно є перевищеною, кажуть патрульні.

Коли визначалися місця, на яких працюватимуть радари, враховували саме аварійно-небезпечні ділянки дороги.

За перші три дні контролю за швидкістю руху було виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності понад три десятки порушників.

Перші результати роботи приладу TruCAM на дорозі Хмельницької областіНагадаємо, з 11 лютого на а/д М12 патрульні розпочали вимірювати швидкість руху автомобілів.Максимально дозволена швидкість руху на даній ділянці дороги до 90 км/год. За перші 3 дні контролю за швидкістю руху було виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності понад 30 порушників. #patrolpolice_khmelnytskyi #khmelpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Хмельницької області Четвер, 14 лютого 2019 р.

 

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS