Новини
Здоров’я

У Шепетівській райлікарні після капремонту відкрили хірургічне відділення

Голова Хмельницької облдержадміністрації Вадим Лозовий наголосив під час відкриття, що спільними зусиллями вдалось виконати важливе завдання – зробити так, щоб хірургічне відділення відповідало всім вимогам сучасності.

«Це той напрямок, де якість наданої допомоги та підтримка життєдіяльності в екстрених випадках залежить саме від створених належних умов лікування: приміщення, устаткування. Здоров’я наших громадян – одна з головних турбот влади і суспільства, тому на державному рівні саме цю галузь визначено другою за важливістю після армії, де негайно потрібні зміни. Уже зараз, завдяки системним та чітким крокам Президента України Петра Порошенка, ми можемо оцінити результати цих реформ. Зараз ми бачимо докорінні зміни: ремонтуються та будуються нові лікувальні корпуси лікарень, у медичних закладах з’являється сучасне обладнання. І сьогоднішній день є яскравим свідченням цих змін», – сказав Вадим Миколайович.

В свою чергу, головний лікар Валентина Савчук подякувала представникам влади, меценатам і благодійникам за допомогу та підкреслила, що лише спільними зусиллями можна добитись позитивних перетворень.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS