Новини
Суспільство

У будинку культури Шепетівки відновили глядацьку залу

Працівники закладу давно мріяли про ремонт малої глядацької зали для проведення тематичних вечорів, виховних та розважальних програм, зборів та різного роду засідань. У 2017 році вони взяли участь у Конкурсі мікрогрантів від ГО «Інститут солідарності громад Романа Мацоли». А у 2018 році їхня мрія здійснилася. Грантові кошти, спільні зусилля працівників будинку культури та отримане співфінансування з міського бюджету дали результат – зала нині активно функціонує.

Щоб особисто пересвідчитися у користі реалізованого проекту, минулого тижня Роман Мацола завітав до Шепетівського будинку культури. В оновленій глядацькій залі він зустрівся з представниками дитячо-театральної студії «Дивовижні». Юні театрали щотижня тут проводять свої репетиції.

Зала розрахована на аудиторію до 100 осіб. Для нас вона дуже простора і зручна. Ми готуємо власну виставу «Крихітка Енні». А в другій половині весни плануємо прем’єру», – ділиться планами керівниця дитячо-театральної студії «Дивовижні» Юлія Рабчевська.

Окрім глядацької зали у будинку культури покращилися заняття і в студії раннього естетичного розвитку для дітей «Пізнайко». Завдяки сприянню народного депутата з державного бюджету було виділено кошти на придбання мультимедійної техніки.

Важливо не просто реалізувати проект і поставити «галочку», що нарешті зробили. Цінно, коли досягнуті результати ще довгі роки приносять користь, – зауважив під час візиту Роман Мацола.

Ніна Ремінна


PR
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS