Новини
Суспільство

У Красилові вандал пошкодив комунальне майно

Подія сталася  у райцентрі на Хмельниччині у святковий день, 14 лютого. Повідомлення про неприємну новину розмістили на сторінці Красилівської міської ради, додавши відповідне відео з камер спостереження. На них видно, як невідомий чоловік рано-вранці “гуляє” вулицями міста, і трощить при цьому все, що трапиться під руки та під ноги. Особливо ретельно вандал “попрацював” над деревом туї.

“Нажаль, такі “герої” є в нашій громаді. Наслідки цього “героїзму” – зламана туя у сквері на площі, понівечена лавка, побита урна для сміття.
Завдяки встановлениму відеоспостереженню, працівники поліції швидко знайшли винуватця.
Відповідно до чинного законодавства порушник понесе відповідальність.
Турбує інше – поряд проходили, пробігали красилівчани (це ранок, біля шостої години), і ніхто не зробив зауваження неадекватному варвару, або хоча б зателефонував 102″– йдеться у дописі.

Нажаль, такі "герої" є в нашій громаді

Нажаль, такі "герої" є в нашій громаді. Наслідки цього "героїзму" – зламана туя у сквері на площі, понівечена лавка, побита урна для сміття.Завдяки встановлениму відеоспостереженню, працівники поліції швидко знайшли винуватця.Відповідно до чинного законодавства порушник понесе відповідальність.Турбує інше – поряд проходили, пробігали красилвчани (це ранок,біля шостої години), і ніхто не зробив зауваження неадекватному варвару, або хоча б зателефонував 102.Не будьмо байдужими, реагуймо на такі речі, адже наше місто – це наша велика спільна домівка!

Опубліковано Красилівська міська рада Пʼятниця, 15 лютого 2019 р.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS