Новини
Суспільство

У сільській школі на Хмельниччині створили власну хореографічну залу

У Новоселицькій опорній школі навчається 314 учнів. Але здобувають знання не лише тутешні мешканці – сюди з’їжджаються учні з різних навколишніх сіл.

«Особливістю школи є всебічна підтримка творчих здібностей наших вихованців. Тому тривалий час ми мріяли про хореографічну залу. Приміщення для цього було, проте для ремонту та оздоблення необхідні були гроші. Коли дізналися про Конкурс мікрогрантів від ГО «Інститут солідарності Романа Мацоли», одразу вирішили готувати власний проект. І щиро зраділи, коли отримали гарний результат», – розповідає директорка школи Оксана Вельгас.

За її словами, реалізувати проект допомогла співпраця. До отриманих грантових коштів долучилися міська та сільська влада, батьки і колектив школи.

«Наша мрія здійснилася! Сьогодні ми маємо нову яскраву хореографічну залу. Вона ще жодного дня не пустувала. Тут проходять заняття хореографічного гуртка та факультативів, організовують руханки, музичні перерви та різноманітні масові заходи. Хочемо подякувати Роману Миколайовичу від усієї шкільної родини за реалізацію наших амбітних планів», – додає пані Оксана.

«Приємно приїздити у місця та організації, де були реалізовані наші гранти. Результати завжди вражають. Для когось це може бути маленьким кроком, малопомітним на фоні усього, що відбувається в країні. Але для конкретної школи, конкретного учня чи вчителя – це вагомий результат та приємні досягнення. Бо якщо творити зміни разом, тоді все вдається», – зауважив під час зустрічі народний депутат України Роман Мацола.

Ніна Ремінна


PR
Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS