Новини
Події

В Старокостянтинові вшановували воїнів-афганців

В райцентрі на Хмельниччині пройшли заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану. Військовослужбовці гарнізону, ветерани та громадськість міста поклали квіти до памятника полеглим землякам. Присутні хвилиною мовчання згадали про тих, хто не повернувся з афганської війни, висловили вдячність рідним та побратимам загиблих. Не забули також про Героїв Небесної сотні, учасників АТО та Операції об’єднаних сил.

Творчий коллектив 42 гарнізонного будинку офіцерів під керівництвом капітана Олександра Петрука спільно з творчими колективами міста подарували ветеранам та гостям чудову музичну програму.

З початком російської агресії на Сході, досвідчені воїни-інтернаціоналісти в числі перших вступили до лав Збройних Сил України і передавали свій досвід молодшим товарищам, – сказав полковник запасу Сергій Олійник, в активі якого сотні годин, проведених у спекотному афганському небі.

Варто зазначити, що громадська організація воїнів-інтернаціоналістів перша в місті організувала волонтерську допомогу підрозділам і частинам ЗСУ у 2014 році.

 Сергій Жмурко, Хмельницьке відділення інформаційного агентства.

Фото автора.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS