Новини
Суспільство

З Хмельниччини – на Схід: волонтери поїхали підтримати захисників України

Вчергове Олексій Нарижнєв, офіцер запасу, учасник бойових дій в ДРА, разом з керівником волонтерського підрозділу громадської організації «Учасники АТО міста Старокостянтинова» Оксаною Бабенко вантажним бусом вирушили на Схід. Волонтери мають на меті відвідати підрозділи, що виконують бойові завдання на лінії розмежування неподалік Маріуполя та в Луганській області.

Для потреб військовослужбовців волонтери доставлять бензопили, рубероїд, плівку, маскувальні сітки, «кікімори» та предмети особистої гігієни. А смаколики, виготовлені дбайливими руками невтомних волонтерок Старокостянтинова, передадуть захисникам України всю любов, турботу та величезну вдячність за щоденний подвиг бійців.

Варто зазначити, що, не зважаючи за значне покращення постачання та забезпечення Збройних Сил України порівняно з першими роками російської агресії, такі поїздки необхідні. Кожний приїзд волонтерів на Схід є святом для бійців. Адже волонтери – це своєрідний місток вдячності між жителями мирних український міст і сіл і військовослужбовцями, котрі боронять нашу державу та забезпечують мир і спокій українцям.

Волонтерський підрозділ громадської організації «Учасники АТО міста Старокостянтинова» за чотири роки своєї діяльності виготовив та передав на Схід тисячі квадратних метрів маскувальних сіток, сотні найменувань необхідного обладнання та інструментів, предметів особистої гігієни та ліків.

 Сергій Жмурко, Хмельницьке відділення інформаційного агентства.

Фото автора.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS