Новини
ДТП

У Хмельницькому п’яний водій врізався у припарковане авто

У Хмельницькому 17 лютого, близько 20-ї години, на вулиці Західна Окружна, 37-річний водій ВАЗ не впорався з керуванням наїхав на інший автомобіль ВАЗ, що був припаркований на узбіччі. Про це повідомляє патрульна поліція міста на сторінці у Фейсбуці.

Патрульні під час спілкування із водієм помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу Драгер. Результат — позитивний, 2,25 проміле алкоголю в крові, що свідчить про сильний стан алкогольного сп’яніння у водія.

На чоловіка патрульні склали протоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння (частина 1 статті 130 КУпАП) та за вчинення ДТП без потерпілих (стаття 124 КУпАП).

“Шановні водії! Вкотре нагадуємо — алкоголь та кермо це несумісні речі. Наслідки керування в стані сп’яніння можуть бути трагічними”, – звертаються поліцейські до хмельничан.

З початку поточного року патрульні вже виявили та задокументували 122 випадки керування в стані сп’яніння, з них 9 водіїв попались на вчиненні даного правопорушення друге протягом року, а ще 4 керували напідпитку більше двох разів за рік.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS