Новини
Новини ОТГ

Красилів отримав комп’ютерної техніки на 250 тисяч гривень

Красилівську міську об’єднану територіальну громаду включили до списку пілотних ОТГ, які отримали комп’ютерну та багатофункціональну техніку для організації роботи працівників соціального захисту.  Загальна вартість наданої технічної підтримки ОТГ складає близько 250 тис. грн, повідомляє прес-служба міськради.

Зазначається, що Красилівській ОТГ поставлено 12 одиниць техніки. Це персональні комп’ютери, ноутбуки, багатофункціональні пристрої тощо. Комп’ютери та ноутбуки забезпечені ліцензійними операційними системами та пакетами офісних програм.Завдяки обладнанню укомплектовано робочі місця працівників громади у сфері соцзахисту та служби у справах дітей, а також фахівців із соціальної роботи. Така комп’ютеризація спрямована на покращення надання мешканцям громади адміністративних послуг соціального характеру.

Забезпечення комп’ютерним обладнанням здійснюється в межах Проекту “Модернізація системи соціальної підтримки населення України”, що реалізується Міністерством соціальної політики за сприяння Світового банку.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS