Новини
Політика

“Шокувало, що не знає бюджету міста”: реакція нетішинців на звіт мера

Учора, 19 лютого, міський голова Нетішина Олександр Супрунюк звітував про свою роботу за 2018 рік у великій залі Палацу культури. Під час звіту очільник міста відповів на запитання, які турбують нетішинську громаду.

“Нетішинська самооборона” зібрала у Фейсбуці реакцію місцян на звіт. Нетішинці відзначили гарну організацію виступу, втім, обурені, що не почули відповіді на болючі запитання. Зокрема бурхливі емоції викликала зарплата мера – 440 тисяч гривень. 

“Чому не робляться велодоріжки, автостоянки, ремонти доріг, водогін, фонтан. А тому що працювати немає кому. Супрунюк звільнив досвічені кадри, які казали йому, що він робить не так”, – переконаний містянин Віктор Бондарець.

“Майже на все одна відповідь мера: “Все зробимо, я вже дав доручення…”. В залі були сотні дві людей. Однак звичайних мешканців десятків три, решта – працівники шкіл, садочків, виконкому”, – зауважив нетішинець Юрій Камозін.

Однак, є й задоволені і звітом міського голови: “А мені сподобалося навпаки… Сподобався підхід у всьому… Шокувало, що мер не знає й приблизно бюджету міста”, – коментує Віктор Ласик.

Сам же міський голова теж прокоментував свій звіт у Фейсбуці.

“Вчора відбувся звіт про виконану роботу. Хочу подякувати всім працівникам, членам виконкому, депутатам, волонтерам, творчим людям, які душею вболівають за наше місто. Завдяки вашій участі ми багато вже чого досягли!” – написав у Фейсбуці міський голова Олександр Супрунюк.

Зауважемо, що наразі звіту міського голови у відкритому доступі на сайті міської ради немає. Детальніше коментарі нетішинців можна почитати на скрінах обговорення:

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS