Новини
Офіційно

Через надмірне навантаження у Хмельницькому призначили ще одного слідчого суддю

У Хмельницькому міськрайонному суді на одного слідчого суддю припадає щодня близько 40 різних клопотань та подань. Крім того, слідчі судді чергують у вихідні продовжують розглядати справи до пізньої ночі. Тож з 1 березня 2019 року обрали ще одного слідчого суддю – Бондарчука Володимира Володимировича. Про це повідомили у прес-службі відомства.

“Обрання ще одного суддю слідчим суддею було зумовлено значним навантаженням на діючих слідчих суддів. Крім того, з початком  роботи Територіального управління Державного бюро розслідувань розташованого у місті Хмельницькому навантаження на слідчих суддів ще суттєвіше збільшилось”, – повідомляє прес-службі суду.

Справи, які перебувають на розгляді судді Бондарчука В.В. та залишаться не розглянутими станом на 1 березня 2019 року будуть передані іншим суддям в порядку авторозподілу.

У прес-службі також нагадали, що попередніми рішеннями зборів слідчими  суддями обрано:

Марцинкевича  Сергія Анатолійовича;

Вітушинську  Олександру Олександрівну;

Порозову  Інну Юріївну;

Сарбея  Олександра Федоровича.

Крім того, справи про адміністративні правопорушення з 1 березня 2019 року будуть розподілятись на усіх суддів лише цивільної палати.

За інформацією прес-служби, наразі в кримінальній палаті є повноважними та працюють 9 суддів, 4 є слідчими суддями, 11 суддів працює в цивільній палаті, ще 6 суддів перебувають на різних стадіях кваліфікаційного оцінювання та не вправі здійснювати правосуддя, 4 посади є вакантними.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS