Новини
Офіційно

Сервісний центр МВС у Хмельницькому реєструватиме “євробляхи” у свій вихідний

У зв’язку з закінченням пільгового періоду розмитнення, Сервісний центр МВС м.Хмельницького буде працювати у свій вихідний. Про це повідомили у прес-службі відомства.

У понеділок, 25 лютого, в свій офіційний вихідний, Сервісний центр працюватиме з 9 до 6 години. Записатись  у чергу можна з допомогою електронного кабінету водія.

Нагадаємо, 22 лютого спливає пільговий період, протягом якого водіям надавалася 50% знижка на акциз, а 24 травня закінчується перехідний період після якого порушників почнуть штрафувати. Після оформлення на митниці автомобіля, водії мають 10 днів, аби зареєструвати його в сервісному центрі.

За офіційними даними ДФС, станом на 25 листопада минулого року в Україні перебувало близько 640 тисяч авто, які потребували розмитнення. З дати набуття чинності законів митники вже оформили 195,2 тисячі транспортних засобів. Результат – понад 12 млрд гривень сплачених податків. Таким чином за два з половиною місяці фіскали перевиконали річний план доходів від “євроблях” – в бюджеті закладені надходження в обсязі 10 млрд гривень.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS