Новини
Суспільство

До авіаторів Старокостянтинова приїхали з концертом семінаристи

У великій глядацькій залі Старокостянтинівського  гарнізонного будинку офіцерів перед військовослужбовцями бригади тактичної авіації Повітряних Сил імені Петра Франка з концертною програмою виступили студенти Тернопільської вищої духовної семінарії Української греко-католицької церкви імені Йосифа Сліпого.

У програмі семінаристів лунали українські народні, духовні та національно-патріотичні пісні. Були й цікаві комічні постановки. Особливе місце у репертуарі займають пісні про родинні та сімейні цінності, адже рішенням Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій саме 2019-й рік оголошений Роком сім’ї.

– Нам випало жити в доленосний, однак і трагічний, сповнений болю та втрат час. Війна на Сході нашої держави у певній мірі показала сутність істинного патріотизму. А нести людям істину про вічні цінності – це наша місія, – зазначив організатор  заходу військовий капелан бригади тактичної авіації отець Юрій Ланик.

Варто зазначити, що студенти семінарії уже мають досвід співпраці з військовими авіаторами. Влітку минулого року вони долучилися до проведення літнього табору для дітей військовослужбовців «Літо з Богом».

Вдячні глядачі у військових одностроях, які завітали на концерт разом із своїми сім’ями, дякували студентам-артистам за творчість і щедро дарували семінаристам оплески.

Сергій Жмурко, відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони (м. Хмельницький).

Фото автора.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS