Новини
Політика

Сергій Лабазюк збирає команду однодумців

Сергій Лабазюк збирає команду однодумців, які будуть спільно у найближчі п’ять років реалізовувати план розвитку територій, від яких обиралися до представницьких органів влади, та мають намір це зробити знову на найближчих виборах.

Про це він заявив під час зустрічі з активом Волочиської об’єднаної територіальної громади, що відбулася 25 лютого.

«Поодинці вирішити складні проблеми, які стоять перед нами, буде нереально. Нам необхідне об’єднання та згуртованість усіх здорових сил на різних рівнях. Саме тому я виступаю ініціатором розробки «Стратегії 19-25», – сказав він.

За його словами, цей документ має стати чітким планом дій розвитку на наступні п’ять років для кожної громади Волочиського та Хмельницького районів, а також міста Хмельницького.

«Я, як народний депутат, який обирався саме від цієї території, знаю про проблеми та можливості округу. Знаєте про них і ви, тому пропоную вже зараз сформувати навколо цієї ідеї єдину команду місцевих лідерів та спільно розробити, і в подальшому втілювати цей практичний документ», – закликав політик.

Ідею розробки такого плану підтримали присутні сільські голови та депутати, а голова Волочиської ОТГ Костянтин Черниченко зазначив, що таке об’єднання на часі:

«У Волочиській ОТГ ми одностайно підтримуємо цю ідею. Тим паче, що у громаді маємо власний досвід розробки “Стратегічного плану розвитку до 2020 року”. На сьогодні можна сказати, що 60% цього плану – реалізовано. Решту завдань будемо намагатися виконати у найближчому майбутньому».

Нагадаємо, напередодні під час ефіру на місцевому телеканалі «ТВ 7+» Сергій Лабазюк презентував ідею «Стратегії 19-25», гаслом якої є теза «Він модернізації громад – до успішної Хмельниччини».


PR
Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS