Новини
Інфраструктура

У хмельницьких тролейбусах рахуватимуть пасажирів

У тролейбусах Хмельницького в березні проведуть обстеження пасажиропотоку для визначення співвідношення безоплатних пасажирів до платних. Відповідний проект рішення виконавчого комітету з’явився на сайті міської ради.

Як зазначається, для підрахунку пасажирів заплановане створення робочої групи. Контроль за виконанням покладуть на управління транспорту та зв’язку та заступника міського голови Андрія Бондаренка.

“З метою визначення коефіцієнту співвідношення безоплатних пасажирів до платних на маршрутах міського електричного транспорту в місті Хмельницькому, розглянувши клопотання управління транспорту та зв’язку, виконавчий комітет міської ради вирішив провести з 11 по 17 березня 2019 року (включно) обстеження пасажиропотоків на маршрутах міського електричного транспорту за графіком та планом обстеження”, – йдеться у проекті рішення.

Додамо, що такі обстеження періодично проводять в усіх господарствах міського електричного транспорту для уточнення планів руху, перерозподілу рухомого складу по маршрутах і годинами доби, уточнення маршрутної системи, вирішення питань координації роботи різних видів транспорту, складання планів розвитку транспортної мережі тощо.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS